Gerolzhofeni diákok Eleken, 2011. május

Ilyen volt a gerolzhofeni vendégek programja 2011. május 1-7. között

[képek később]

Május 1.vasárnap:  Érkezés

A gerolzhofeni diákok és tanárok fogadása a Polgármesteri Hivatal mögötti téren. Köszöntés a Polgármesteri Hivatalban. A tanulók  ismerkedése, elhelyezésük családoknál.

Este a fogadáson  résztvevők: Pluhár László polgármester, Lukácsné Kohut Anna, Klemm Tamás, Pelle László, Brandt Antalné, és a vendéglátó szülők és tanulók.

Május 2. hétfő: 8 óra után indulás az iskola elől lovagolni a lovardába busszal 12 óráig (Barna János) Klemm Tamással.. Utána ebéd az iskola ebédlőjében.  Ezt követően 2 órakor indulunk az iskola elől a szomszéd fürdővárosba, Gyulára. Gyulán városnézés, szökőkút, vár, fürdő. Nagyné Nádor Gabriellával, és Dávid Rémusszal. Fürdés után a Kézműves cukrászdában fagylaltozás. Érkezés kb.6 óra után.

Május 3. kedd: 8 óra után indulás az iskola elől lovagolni a lovardába busszal 12 óráig Klemm Tamással és Morárné Julikával.
Utána ebéd az iskola ebédlőjében.  Ezt követően  a tanulók hazamennek, és 2 órakor indulunk az iskola elől Szent Benedekre kocsikázni a pusztában, majd A Tanyamúzeumot nézzük meg. Pelle Lászlóval, Lukácsné Kohut Annával, Morár Péternével. Ezt követően a tanulók ott fognak paprikást vacsorázni.

Május 4. szerda: 8 óra után indulás az iskola elől Gyulára go-kartozni busszal 12 óráig. Kísérők: Pelle László, Klemm Tamás

Utána ebéd az iskola ebédlőjében. Délután 2-től utazás Mezőhegyesre, a Ménes birtokra, hazafelé a szabadkígyósi Wenckheim-kastély megtekintése. Morárné Julika, Pelle László, Brandt Antalné

Május 5. csütörtök: 8:30-kor indulás  Romániába, a szomszédos Szentanna városában, ahol a német nemzetiségű iskolát fogjuk megnézni, az ott tanuló diákokkal beszélgetünk hagyományaikról, és az  Európai Unióról. Kísérő:  Pelle László, Pelle Ágnes,Lukácsné  Kohut Anna, Brandt Antalné

Május 6. péntek: 8 órakor indulunk Hódmezővásárhelyre az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazdasági napok kiállítását nézzük meg, majd továbbhaladva Szeged városát nézzük meg. Pelle László, Klemm Tamás.

Május 7. szombat: Délelőtt szabadprogram a családoknál. A piac megtekintése Békéscsabán, vagy a Csabacenter, stb.  Ebéd a vendéglátóknál. Délután csomagolás, úticsomag készítése minden tanulónak a családoktól, majd 3 órától búcsúzás  az iskola udvarán, ahol a vendégeknek és vendéglátóknak hidegtálas vacsora.

Este hazautazás.

Minden szervező  és résztvevő pedagógusnak, szülőnek, tanulónak köszönjük a segítségét!

elekfoto névjegye

Fotos aus Elek, fényképek Elekről
Kategória: album, család, esemény, modern, technika, utazás | Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

2 hozzászólás a(z) Gerolzhofeni diákok Eleken, 2011. május bejegyzéshez

  1. Szelényi Ernőné szerint:

    Nagyon örülök, hogy jól érezték magukat a Gerolzhofeni gyerekek, gondolom a Leimen- házban eltöltött, délutánon is jól érezték magukat, és az esti vacsora az étteremben is ízlett amit a NKÖ rendezett. Várom a további Eleki Híreket.

Írja meg nekünk véleményét!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.