Kategóriák
esemény irodalom rólunk szakma technika

Reklámok az oldalon

Kedves Olvasóink!

Akik mostanában (2012. október közepén) olvasták cikkeinket, talán meglepődve tapasztalták, hogy bizonyos cikkek végén újabban reklám látható.

Mivel a reklámok nem az elekfoto szándékából kerülnek ki az oldalra, így minket is meglepett a dolog, és kicsit utánaolvastunk a WordPress szabályzatnak. Ebből derül ki, hogy – mivel a tárhely szolgáltatása számunkra egyébként ingyenes, tehát a cikkek tárolásáért mi nem fizetünk (csupán az elekfoto.com domain névért) – a WordPress bizonyos kiválasztott oldalakon hirdetéseket jelenít meg, hogy bevételhez jusson, valamelyest fedezve költségeit. Ahhoz, hogy hirdetésektől teljesen mentes legyen az oldal, külön előfizetést kell vásárolni némi pénzért.

A hirdetések felbukkanása sokaknak talán nem feltétlenül örvendetes, viszont az, hogy kiválasztottak bennünket erre, azt jelzi, hogy olvasottságunk elegendően nagy ahhoz, hogy a WordPress megpróbáljon egy kis pénzt keresni velünk is. Tehát vehetjük ezt a dolgot pozitívan is – elég nagyok lettünk ahhoz, hogy “fantáziát lásson” bennünk a világcég.

Mostanában harmincötezer látogatást (ráklikkelést) számított a rendszer statisztika, az elindulás (2011. tavasza) óta. Ez szép szám, és munkánk jutalmaként is értelmezhető, hisz pénz nem jár érte – viszont erősít bennünket a tudat, hogy jócskán vannak, akik érdekesnek találják írásainkat, fotóinkat.

Szerencsére sokan nem csak a legutóbbi cikket olvassák el, hanem a különböző internetes keresőrendszereknek hála, megtalálják régebbi írásainkat is, így azok sem “porosodnak” elfeledve.

Maradjanak velünk ezután is, köszönjük megtisztelő figyelmüket!

Üdvözlettel,

az elekfoto.com csapata

Szerző: klemmtamas

Ich bin heute noch Brillenträger.

Írja meg nekünk véleményét!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.