Kategóriák
háború modern sport technika

Modern harcosok (ESC)

Manapság egyre nagyobb teret hódít az online játék. Az internetnek hála a számítógépes játékokkal már nem csak hálózatba kötött gépekkel tudunk játszani. Korábban baráti társaságok, PC-s játékokat kedvelők gyűltek össze, hálózatba kötötték a gépeiket és úgy szórakozhattak kedvenc játékaikkal egymás ellen. Ezeknek a Lan Partyknak megvolt a maga varázsa, az éjszakába -sok esetben reggelbe- nyúló játékok különleges hangulata elvarázsolta a résztvevőket.

Készül a LAN Party.
Készül a LAN Party.

Sokan szeretik a “lövöldözős” (FPS) játékokat. Így volt ezzel pár eleki is akik kedvence a Medal Of Honor Allied Assault (MOHAA) volt. Pár LAN Party után elhatározták, hogy egy csapatot egy “klánt” hoznak létre és megszületett az Eleki Shooter Club vagyis az ESC. Az ilyen csapatok regisztrálhattak egy internetes oldalon, ahol bajnokságokban és kupákban vehettek részt az egész világon. A http://www.clanbase.com oldalt ismerték az eSport rajongók, hiszen ez a “játékszenvedély” mára már sport lett. Az oldal közel hozta egymáshoz az érdeklődőket, és az internetnek hála megszűntek a távolságok és határok. Sajnos az oldal az új fejlődési iránynak köszönhetően mára már bezárta kapuit.

Az elekiek is megmérették magukat angolokkal, spanyolokkal és számos magyar csapattal szemben. Hol győzelem, hol vereség jutott nekik, de a célt mindig teljesítették… jól érezték magukat, mert nem szabad elfeledni, ez csak játék és a saját magunk szórakoztatásáért van.

screenshot
screenshot

Az ESC tagjai:

(ESC)Rado(HUN), (ESC)bcslaci, (ESC)Clairvoyance, (ESC)Gyuro, (ESC)Alommano, (ESC)Tomi, (ESC)Snake, (ESC)Michael_SS, (ESC)Turricano

Ezek a játékok nem ördögtől valók…. ha valaki tudja, hogy hol a határ, akkor jó szórakozási lehetőségek és készségfejlesztők is egyben.

 

Wittmann Attila

Szerző: wittmannattila

Szabadidőmben helytörténetet kutatok.

Írja meg nekünk véleményét!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.