Szalagavató 2012

A Harruckern Középiskola eleki tagintézményében az idén azért került sor később,  vagyis március 30-án a szalagavatóra,  mert a helyi közintézmények egy részében kényszerből szénszünetet kellett tartani,  de az előzményektől függetlenül azért mégis felejthetetlen élményekkel távozhatott mindenki a rendezvényről a városi sportcsarnokból!

Az ünnepség elején felolvasták Erdős Norbert  levelét,  melyben boldog,  reményteli jövőt kívánt az idén ballagóknak a megyei kormánymegbízott.

Majd ezt követően az integrált intézmény igazgatója,  Mikolán Róbert  mondta el az ünnepi beszédet,  aki többek között arról szólt,  hogy a szalag jelkép,  hisz elárulja, hogy ki tanul a Harruckerben. Mindenkinek szorgalmasan kell tanulni,  és  be kell tudni bizonyítania,  hogy képes szellemi és fizikai munkát végezni.

Utána következett a szalagok feltűzése,  elsőként az igazgató tűzte fel a szalagot Singer Ferencnek,  az eleki telephely vezetőjének,  majd következtek az osztályok.

Az idén a következő osztályok fognak ballagni:  12/d.-gimnázium- a fotón is ők láthatók-(osztályfőnök. : Mede Olga),  12/c.-gimnázium (Megyeri Zsolt),  vadászok (Valki Antal),  12/b. -bolti eladók (Kovács Katalin),  12/a. -szakácsok,  pincérek (Nagy Endréné),  13/a. -pincérek,  szakácsok (Fodor Zoltán).

A szalagok feltűzése után következett az ünnepi műsor,  melyben az osztályok külön-külön,  illetve közösen is felléptek,  de voltak gyulai és békéscsabai fellépők is.

Az egyik legsikeresebb műsorszám volt a palotás és a keringő,  mely utóbbit a képen látható  eleki végzősök táncolták. (Az elekieknek a táncokat  Mede Olga tanárnő tanította be.)

A szalagavatót Tolnai Péter megyei,  illetve Turóczy András városi önkormányzati képviselő is megtisztelte jelenlétével.

Sok sikert kívánunk mi is az idén ballagóknak!

(A fotókat Zsóri Tibor,  az eleki tagintézmény számítástechnikai tanára készítette.)

Rapajkó Tibor

rapajkotibi névjegye

Háromgyermekes családapa vagyok, 2000-től boldog házasságban élek feleségemmel - Gyöngyivel. Középiskolai történelemtanár vagyok az eleki középiskolában, illetve helytörténész is.
Kategória: ballagás, csoportkép, emberek, esemény, iskola, modern, művészet, Rapajkó, szakma, tánc, zene
Címke: , , , , , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Írja meg nekünk véleményét!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.