Ballagás 2012

Az idén május 10-én ballagtak el az eleki középiskola tanulói (az első képen a 12/d  osztály tanulói,  a másodikon pedig a bolti eladók láthatók,  osztályfőnökükkel,  Kovács Katalinnal).

A hagyományoknak megfelelően m0st is először az iskola udvarán megkoszorúzták a millecentenáriumi kopjafát és a Radványi-emléktáblát. Itt derült ki az is,  hogy 2012-ben Soperla György végzős szakácstanuló joga vinni a bölcs baglyot.

Az ünnepség ezek után a városi sportcsarnokban folytatódott,  ahol Szappanos Anita igazgatóhelyettes (Gyula) felolvasta Erdős Norbert országgyűlési képviselő,  kormánymegbízott üdvözletét,  melyből néhány gondolat:

Ismét eltelt egy év,  ismét itt a számvetés ideje. Emlékezni kell a kezdetekre,  de arra is,  hogy azóta mennyi minden változott meg!  A jövő már más helyszínen,  más  társakkal fog folytatódni. A ballagás egyszeri és megismételhetetlen esemény. Végül sok sikert és boldogságot kívánt mindenkinek ő is.

Utána Gyalog László megbízott igazgató beszélt,  aki elmondta pl. azt,  hogy  a szükséges munkán vagyunk túl. Ünnep a mai nap.  Fontos a  szeretet és a tudás együtt.

Ezt követően  a végzősök és a most még nem ballagók búcsúztak,  majd a legjobbak ajándékkönyvet vehettek át. (A felvételen Kotroczó Judit,  végzős bolti eladó vesz át könyvet Singer Ferenc ,  eleki intézményvezetőtől.)

Az idei ballagási ünnepélyt megtisztelték jelenlétükkel a következő személyek is:  dr. Kovács József országgyűlési képviselő,  Gyalog Lászó megbízott igazgató,  Tolnai Péter,  megyei képviselő,  Pelle László,  általános iskolai igazgató és PLuhár László , Elek polgármestere. ( A képen a következő személyek láthatók balról jobbra haladva:  Antal József,  tagintézményvezető-helyettes /Elek/, S. F., P. L., T. P., K. J, Gy. L., Sz. A.)

Köszönet a szervezésért és a lebonyolításért a közreműködőknek!

(A felvételeket Zsóri Tibor készítette.)

Rapajkó Tibor

rapajkotibi névjegye

Háromgyermekes családapa vagyok, 2000-től boldog házasságban élek feleségemmel - Gyöngyivel. Középiskolai történelemtanár vagyok az eleki középiskolában, illetve helytörténész is.
Kategória: ballagás, család, emberek, esemény, iskola, Rapajkó
Címke: , , , ,
Közvetlen link a könyvjelzőhöz.

Írja meg nekünk véleményét!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.